Wat met geplande, geannuleerde en nieuwe afspraken?

Reeds geplande afspraken
Als u reeds een afspraak gepland heeft dan zal deze afspraak onveranderd doorgaan indien u niets hoort van ons secretariaat. 

Geannuleerde afspraken
Indien uw afspraak de voorbije weken werd geannuleerd omwille van de coronacrisis, zal er een nieuwe afspraak ingepland worden door het secretariaat (dit kan telefonisch, via SMS, mail of brief gebeuren). 

Nieuwe patiënten zullen ingepland worden vanaf 18 mei.

Nieuwe patiënten
Aangezien het momenteel (nog) niet mogelijk is om een normale raadplegingsactiviteit aan te bieden, geven we in eerste plaats voorrang aan het herplannen van de geannuleerde afspraken en aan dringende problemen.

Nieuwe patiënten zullen ingepland worden vanaf 18 mei.

U mag hiervoor contact opnemen met het secretariaat plastische heelkunde op het nummer 014/40.61.75 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat met reeds geplande ingrepen?

Slechts enkele van de geplande operaties kunnen doorgaan gedurende de eerste twee weken van mei. Ook zijn er verschuivingen mogelijk in datum en uur van de ingreep. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Voor alle ingrepen (ambulant, dagopname en hospitalisatie) wordt u gecontacteerd door onze dienst.

Wij vragen u daarom ook met aandrang om hiervoor niet zelf te bellen, zodat onze opstart zo soepel mogelijk kan verlopen.

Plastisch chirurg Turnhout

Raadpleging

DINSDAG: 8u00 - 16u30
DONDERDAG: 8u00 - 16u30

contact

014/40.61.75
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Dokter Anne-Sophie Vanschoonbeek | Website by It’s me